PROJECTEN

|

Gespecialiseerd in op maat gemaakte keukens, kasten, dressings, hangmeubels, … Wij plaatsen graag jouw maatmeubilair met oog voor kwaliteit.

Totaalproject – Sint Amands

Totaalproject – Sint Amands

PROJECT|Bij deze renovatie zorgde de combinatie van hout en witte elementen voor een stijlvol resultaat. Het warme hout bracht een natuurlijke sfeer, terwijl de witte accenten de ruimtes helder en modern maakten.

Badkamermeubel en keuken – Relegem

Badkamermeubel en keuken – Relegem

PROJECT|Voor dit project koos onze klant voor notenhout. Deze keuze bracht direct rust en warmte in zowel de keuken als de badkamer, de twee ruimtes waar hun dag perfect begint.

Zolderrenovatie – Sint-Amands

Zolderrenovatie – Sint-Amands

PROJECT|De hoogste kamer van deze woning hebben we getransformeerd tot een slaapkamer met voldoende opbergruimte. Door een lichte pasteltint toe te voegen, hebben we meteen een gevoel van rust in de ruimte gecreëerd.

Totaalproject – Meise

Totaalproject – Meise

PROJECT|Een totaalproject waarbij de juiste materiaalkeuze de verschillende ruimtes met elkaar verbindt, wat een gevoel van ruimtelijkheid, eenvoud en klasse uitstraalt.

Totaalproject – Buggenhout

Totaalproject – Buggenhout

PROJECT|Een totaalproject waarin dezelfde materialen op diverse manieren zijn toegepast, om de verschillende ruimtes tot een harmonieus geheel te maken.

Interieur – Opwijk

Interieur – Opwijk

PROJECT|Ben je op zoek naar een ingewerkte eyecatcher in jouw interieur? Kies dan bijvoorbeeld zoals deze klant voor een origineel afgewerkte wand, en laat vervolgens gelijkaardige elementen terugkeren voor een allround effect.

Dressing en TV-meubel – Bever

Dressing en TV-meubel – Bever

PROJECT|Je ruimte volledig én praktisch indelen? Met een wens van de klant en ons vakmanschap, gingen we aan de slag om de ruimte zo efficiënt mogelijk in te delen. En wie zei dat efficiënt niet mooi kan zijn? Wij bewijzen het tegendeel met deze ingebouwde trap en...

Badkamermeubel – Sint-Amands

Badkamermeubel – Sint-Amands

PROJECT|Imperfectie kan ook perfectie zijn, en dat is nu net wat we met dit badkamermeubel wilden bereiken. Een strakke uitwerking waarin de combinatie van het wit met zwarte details een nieuwe dimensie lijken te vormen.

Totaalproject Nieuwbouw – Lebbeke

Totaalproject Nieuwbouw – Lebbeke

PROJECT|Benut je ruimte optimaal door het gebruik van ingebouwde wandkasten en trap met een gedetailleerde afwerking. Daar is deze nieuwbouwwoning in Lebbeke het ideale voorbeeld van.

Totaalproject Renovatie – Rumst

Totaalproject Renovatie – Rumst

PROJECT|Wil je een volledig passend interieur? Wij voorzien graag de volledige invulling van je interieur zoals we bij dit project hebben mogen waarmaken. Van een optimaal benutte keuken, naar een trap met een gedetailleerde afwerking en wandkasten op maat.